Van A tot Z, in de kleinste details goed geregeld
Ons doel is om uw verwachtingen te overtreffen

Multidisciplinair congres organisatiebureau

Partners in Congress Organisation (PCO) is een ervaren full service congres organisatiebureau dat gevestigd is in hartje Maastricht. Ons team heeft veel ervaring met het organiseren en coördineren van de meest uiteenlopende congressen. Van grote wetenschappelijke congressen tot sfeervolle bedrijfsevenementen en de ledenadministratie van uw associatie.

Groot, klein, eendaags, meerdaags, nationaal of internationaal. Vanuit Maastricht organiseren wij in heel Europa. Wij kunnen al het werk van deelnemersregistratie tot afhandeling voor onze rekening nemen. Organiseren zit immers in ons bloed. U kunt echter ook een gedeelte van de organisatie aan ons uitbesteden; wat u wilt.  PCO ontzorgt u zoveel als u wenst.

Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in online congresorganisatie in de breedste zin van het woord. Wij hebben ervaring opgedaan met diverse professionele platforms voor volledige digitale congresorganistie: het uitzenden van presentaties live of vooraf opgenomen, poster presentaties en virtuele exposities.

Daarnaast hebben we ook een aantal hybride congressen georganiseerd met live-streaming en green screen studio’s waarin interactieve hands-on workshops uitgezonden werden over de hele wereld.  Doen waar we goed in zijn

Naast congressen- en evenementenorganisatie, kunnen wij u ook van dienst zijn bij uw deelnemersregistratie, ledenadministratie, hotelreservering, abstracthandling of expositiehandling. Allemaal vakgebieden op zich die wij met veel passie en gedrevenheid tot in de kleinste puntjes voor u verzorgen. Want daar zijn we goed in. Dan kunt u zich bezighouden met dingen waar u goed in bent. Bekijk welke werkzaamheden wij voor u kunnen verrichten.

Bekijk diensten

Een meedenkende partner

Partners in Congress Organisation doet er alles aan om verwachtingen van opdrachtgevers en deelnemers aan congressen en evenementen te overtreffen. Uw wensen zijn ons uitgangspunt. We hebben oog voor detail en laten niets aan het toeval over. Wij zijn van mening dat een nauwe samenwerking met klanten en toeleveranciers het bewezen recept is voor een succesvol congres.

Onze projectmanagers begeleiden een project van A tot Z. Eén bekend aanspreekpunt voor al uw vragen.

Dat werkt handig maar schept ook een band. Een goede relatie is voor ons goud waard. Wederzijds vertrouwen staat aan de basis van elke fijne samenwerking. Onze werkwijze is transparant, eerlijk en bewezen betrouwbaar. En efficiënt doordat we altijd uw doel voor ogen houden. Tevens werken wij niet met commissie. Wij vervullen uw wensen. En dan nog net een beetje meer dan u zou durven hopen.In dienst van de klant

Gedreven door passie verzorgen wij maatwerk voor elke vraag. Met een kritische blik benaderen wij uw verzoek. Een groot inlevingsvermogen in de wensen van de klant vinden wij dan ook een must en geen pre. We denken proactief met u mee waardoor u niet voor verrassingen komt te staan. Een transparante aanpak is de sleutel naar succes. U profiteert van de kwaliteiten van een enthousiast en betrokken team met een accurate werkwijze en veel inhoudelijke kennis. Passie en humor zijn twee factoren die wij heel belangrijk vinden in ons werk.