Gepassioneerde professionals
Eén aanspreekpunt voor uw project Van alle details op de hoogte

Partners in Congress Organisation bestaat uit een team van gedreven vakmensen.

Zo kennen onze projectmanagers de wereld van de congressen en evenementen als geen ander. Ze zijn de spinnen in het web. Eén aanspreekpunt voor uw project. Van alle details op de hoogte. De projectmanagers zijn niet alleen úw aanspreekpunt, maar coördineren ook alle vragen van bezoekers, exposanten en sprekers. Het team van PCO is door de jarenlange samenwerking optimaal op elkaar ingespeeld. Hiernaast werkt PCO op constructieve basis met uiteenlopende professionals, van grafische vormgevers en tekstschrijvers tot juridische adviesbureaus en bekwame freelance project managers en hostessen. 

Werken bij Partners in Congress Organisation
Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures. Open sollicitaies zijn altijd welkom, stuur hiervoor uw sollicitatiebrief inclusief CV naar info@pcopartners.nl

Partners in Congress Organisation

Avenue Ceramique 222, NL - 6221 KX Maastricht
T. +31(0)43 - 321 81 80, E. info@pcopartners.nl

KVK 51297779
BTW NL823214941B01

Route

Susan Verkou

Susan Verkou is een enthousiaste en gedreven projectmanager. Zij heeft als projectmanager veel ervaring opgedaan bij Conference Agency Maastricht. Haar bedrijfseconomische achtergrond en sterke communicatieve en sociale vaardigheden komen uitstekend van pas in het organisatievak. 

Ilona Vermeeren

Ilona Vermeeren heeft na haar studie International Business and Languages, al enige jaren ervaring opgedaan bij onder andere MECC Maastricht. Ilona is gespecialiseerd in financiële en ICT vraagstukken en oplossingen. Alertheid, precisie en efficiëntie zijn haar op het lijf geschreven.

Lahdy Lauvenberg

Lahdy Lauvenberg is in juli 2016 afgestudeerd aan de Hotel Management School Maastricht en heeft gedurende haar school carrière stage gelopen bij onder andere MECC Maastricht. Ze is van nature ambitieus ingesteld en haar persoonlijkheid kenmerkt zich door haar enthousiasme, gedrevenheid en oog voor detail.

Joeri Slangen

Joeri Slangen heeft na de middelbare hotelschool, zijn opleiding vervolgd in Hotel- en Evenementenmanagement aan de hogeschool. Na het behalen van zijn diploma heeft hij werkervaring opgedaan bij diverse hotels en in de financiële sector. Zijn oog voor detail en financiële achtergrond komen dan ook goed van pas in zijn functie als projectmanager.

Mirel Kostons

Mirel Kostons is afgestudeerd aan de Hotel Management School Maastricht en heeft aansluitend meerdere jaren ervaring op gedaan in de hotellerie en start-ups in Azië, het midden oosten en de VS. Het organiseren van internationale evenementen is haar op het lijf geschreven en haar enthousiasme en doorzettingsvermogen zorgen voor een optimaal eindresultaat. 

Lisanne Dirks

Lisanne Dirks is afgestudeerd aan de studie International Business in Maastricht. Tijdens deze studie heeft ze al stages gelopen in Spanje en Zuid-Amerika. Ze heeft ervaring opgedaan in de toeristische sector, horeca en een aantal jaren op een financiële afdeling. Haar gevarieerde achtergrond, organisatie vermogen en secure werkhouding komen dan ook goed van pas als Junior Projectmanager.

Guusje Adriaens
Sandra Langedijk

Sandra Langedijk studeerde Europese Studies aan de Universiteit van Amsterdam. 30 jaar geleden begon zij haar carrière in de congresbranche bij Congresbureau Van Namen & Westerlaken. Sindsdien organiseert zij congressen en evenementen voor bedrijven als Connect, Synergy en Clarion events.  Zij organiseerde tal van congressen voor de  telecom en energiesector, zowel binnen als buiten Europa. Sandra is een toegewijde en ervaren professionele congresorganisator, met oog voor perfectie brengt zij met veel plezier mensen samen.