Veelgestelde vragen
Heeft u een vraag? Kijk dan eens naar de lijst met veelgestelde vragen hieronder of het antwoord erbij staat. Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen. Pauwels Congress Organisers heeft voor elke vraag een antwoord op maat.

Wat is een PCO?
Een PCO is een Professional Conference Organiser, een professionele congres organisator dus. Een PCO is een congresorganisatiebureau dat organisatorische diensten aanbiedt ten behoeve van congressen. PCO is tevens de afkorting van ons congresorganisatiebureau Partners in Congress Organisation.

Waarom zou ik een congresorganisatiebureau inschakelen?
Bij het organiseren van een congres of evenement komt veel kijken en kost veel tijd. Wellicht heeft u niet van al deze zaken even veel kennis. PCO kan u door de jarenlange ervaring helpen eventuele valkuilen te vermijden. Wij ontzorgen u en zorgen ervoor dat u zich volledig kunt richten op de inhoud van het congres en uw gasten.

In welke landen is PCO werkzaam?
Vanuit onze thuisbasis Maastricht organiseren wij congressen in heel Europa. Bij jaarlijks terugkomende congressen reizen wij met de associatie mee. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Voor welk type projecten kan ik bij PCO terecht?
PCO organiseert en coördineert congressen en evenementen. Groot en klein, nationaal en internationaal. Naast adviserende en organiserende kwaliteiten hebben wij er nog een aantal. Uw deelnemersregistratie, hotelreservering, abstracthandling of expositiehandling is bij ons in goede handen. Zie voor meer informatie het kopje diensten op deze site.

Ben ik verplicht om het hele dienstenpakket van A tot Z af te nemen?
Nee. PCO kan de volledige organisatie en coördinatie van uw evenement of congres voor haar rekening nemen, van A tot Z. Maar u kunt ook slechts bepaalde onderdelen aan ons uitbesteden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Werkt PCO op commissiebasis?
Nee. PCO werkt transparant en niet met commissies. Alle eventuele commissies komen ten gunste van de opdrachtgever.