Hiep hiep, hoera!
Op vrijdag 9 juni 2023 vierden wij ons 12,5 jarig bestaan op Château Neercanne!

Pauwels Congress Organisers bestaat 12,5 jaar!

Pauwels Congress Organisers heeft zich de afgelopen 12,5 jaar weten te onderscheiden door de jarenlange vaste samenwerking met klanten waarmee we door heel Europa reizen. Hieruit zijn dierbare contacten ontstaan. We danken onze klanten voor hun jarenlange vertrouwen in ons bedrijf en we zijn er trots op dat zij met ons en met onze familie, vrienden en trouwe toeleveranciers het 12,5 jarige bestaan gevierd hebben op Château Neercanne. Het was een grandioos feest. In de afgelopen 12,5 jaar hebben de eigenaren Ilona, Susan en Susanne een heel vast en hecht team opgebouwd. Ook daar zijn we super trots op.

Afgelopen vrijdag werd ook het aankomende pensioen van Susanne Pauwels aangekondigd. Susanne stapt uit het bedrijf en het driemanschap wordt voortgezet door Ilona Vermeeren, Susan Verkou en Lahdy Lauvenberg.

Dit betekent ook dat de naam Pauwels Congress Organisers gaat veranderen in Partners in Congress Organisation. Het blijft PCO! We kijken uit naar de toekomst en alle projecten die we met ons team in binnen- en buitenland mogen gaan organiseren.

Bekijk ook het fotoalbum